De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Cah Kepiting
Krabben in bouillon
Ingrediënten:
- 4 krabben
- 3 tenen knoflook
- 1 schijfje djahe
- 3 eetlepels hoisinsaus
- halve theelepel arak
- 1 theelepel sojasaus
- halve theelepel peper
Voor de saus:
- 1,5 eetlepel oestersaus
- 1 theelepel maizena
- half kopje water
Bereiding:
Snijd de krabben in tweeën. Kook de krabben voor enkele minuten en bak daarna de krabben gaar in wat olie. Leg de krabben apart. Doe alle ingredienten voor de saus in een kom en meng het geheel goed door. Pers de knoflook en snijd de djahe fijn. Bak de knoflook en de djahe en voeg hierbij de hoisinsaus, arak, sojasaus en peper onder voortdurend roeren tot alle geuren vrijkomen. Giet vervolgens de saus er bij en voeg de krabben toe. Roer het geheel, onder zachtjes koken, voor ca. 5 min. goed door.