De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Rempah Rebung
Gefrituurde kroketten van bamboe, kokos en droge visjes
Ingrediënten:
- 250 gr. bambuscheuten
- 200 gr. geraspte kokos
- 25 gr. ikan teri
- 1 ei
- olie
Bumbu:
- 3 sjalotten
- 1 teen knoflook
- 1 cm. laos
- kwart theelepel djinten
- 2 daun djeruk purut
- 1 theelepel ketumbar
- 1 lombok
- zout
- suiker
Bereiding:
Snijd de bambuscheuten klein. Klop het ei los. Snijd de nerven uit de daun djeruk purut. Snipper de lombok, sjalotten en knoflook fijn. Schil de laos en snijd het fijn. Maal de bumbu fijn in de vijzel. Roer alle ingrediënten en specerijen door elkaar. Neem een lepel van het mengsel en maak een ovale vorm. Frituur de rempah in olie op een middelhoog vuur gaar.
download