De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Daging Cabe Hijau
Biefstuk in een hete saus
Ingrediënten:
- 200 gr. biefstuk
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 8 groene rawits
- 3 cm. djahe
- 1 theelepel oestersaus
- 2 eetlepels chilisaus
- 1 eetlepel ketjap manis
- zout
- zwarte peper
- 1 theelepel sesamolie
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Snijd de biefstuk in reepjes, de rawits in grote, schuine ringen en de ui in vieren. Kneus de djahe en pers de knoflook uit. Verhit de olie en fruit de knoflook en djahe tot de geuren vrijkomen. Voeg het vlees toe en bak tot het van kleur verandert. Voeg de rawits en uien toe en bak tot alles gaar is. Voeg oestersaus, chilisaus en ketjap manis toe en roer het geheel goed door. Voeg sesamolie, suiker, zout en peper toe.
download