De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Remis Pedis Manis
Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus
Ingrediënten:
- 300 gr. mosselen
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 4 rode lomboks
- 4 groene lomboks
- 1 eetlepel oestersaus
- 2 eetlepels sambal
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 eetlepel maizena
- 1 dl. water
- zout
- peper
- suiker
- olie
Bereiding:
Los de maizena op in een beetje water. Snipper de ui en snijd de lomboks in stukken van 2 cm. Verhit de olie en fruit de knoflook, de rode en groene lomboks en ui tot de geuren vrijkomen. Voeg de mosselen, water, oestersaus, sambal, tomatenpuree, zout, peper en suiker toe. Kook de mosselen tot ze openstaan. Haal ze uit de pan. Bind de saus met het maizenapapje en serveer de saus bij de mosselen.
download