De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kacang Pedis Dua
Gebakken pinda's in een zeer pittig jasje
Ingrediënten:
- 500 gr. ongezouten, geroosterde pinda's
- 250 gr. kristalsuiker
- 3 eetlepels asemwater
Bumbu:
- 6 lomboks
- 5 rawits
- 5 teentjes knoflook
- 3 sjalotten
- zout naar smaak
Bereiding:
Snipper de lomboks, rawits, sjalotten en knoflook en maal dit, samen met zout, fijn in de vijzel tot je een pasta hebt. Verhit een koekenpan. Doe de suiker, asemwater en de bumbu er in en verwarm de kruiden tot het ingedikt is. Voeg dan de pinda's toe en schep het geheel goed om tot alle pinda's bedekt zijn met de kruiden. Laat de pinda's afkoelen voor serveren.
download