De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Jamur Tiram
Spiesjes van oesterzwammen
Ingrediënten:
- 150 gr. oesterzwammen
- 8 satehstokjes
Saus:
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel sojasaus
- 1 theelepel oestersaus
- 1 theelepel vissaus
- 2 gedroogde lomboks
- kwart theelepel peper
- halve eetlepel margarine
Bereiding:
Snijd de oesterzwammen in de lengte door en rijg ze aan de stokjes. Snipper de knoflook en lomboks fijn. Smelt de boter. Meng de knoflook, sojasaus, oestersaus, vissaus, gedroogde lomboks, peper en margarine met elkaar en roer het goed door. Wrijf de spiesjes in met sausje. Grill de satehs en bestrijk ze tijdens het grillen met het sausje.
download