De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Rempeyek Udang Dua
Dunne, gefrituurde koekjes met garnalen
Ingrediënten:
- 250 gr. garnalen
- 100 gr. rijstmeel
- 3 tenen knoflook
- 1 sjalot
- 2 eetlepels bloem
- 1 theelepel peper
- water
- zout
- olie
Bereiding:
Snipper het sjalotje en knoflook fijn en maal dit tot een pasta samen met zout in de vijzel. Meng de pasta met de garnalen, rijstmeel, bloem en een beetje water. Roer het goed door elkaar en voeg water toe als het beslag te droog is. Verhit voldoende olie in de wok. Neem een eetlepel beslag, laat het via de zijkant in de hete olie glijden en frituur ze mooi bruin. Laat de koeken uitlekken op keukenpapier.
download