De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Sambal Cabe Hijau
Gebakken sardines in hete groene saus
Ingrediënten:
- 7 verse sardientjes
- 1 groene tomaat
- 10 groene lomboks
- suiker
- water
Bumbu:
- 4 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- zout
Bereiding:
Bak de schoongemaakte sardientjes in hete olie gaar en laat ze op keukenpapier uitlekken. Snijd de tomaat en lomboks in stukken. Stamp in een vijzel de bumbu tot een papje, bak dit in olie tot het gaat geuren. Voeg de lomboks, tomaat, suiker en water toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur uit, leg de gebakken vis in de saus en laat het even intrekken.
download