Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Buah-Buahan Laut
Kinca
Lalapan
Sayur Menir Jagung
Sop Buah-Buahan Laut
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Ingrediënten:
- 500 gr. tijgergarnalen
- 6 tenen knoflook
- 1 cm. djahe
- 3 eetlepels ketjap manis
- 4 eetlepels honing
- 1 eetlepels oestersaus
- 3 rawits
- halve theelepel zout
- halve theelepel zwarte peper
- 2 lente-uitjes
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Rasp de djahe en snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de lente-uitjes in stukjes. Meng de ketjap, de honing en de rawits samen met de helft van de knoflook en de djahe. Voeg dan de garnalen toe en laat deze een nacht marineren. Verhit de olie in de wok en fruit hierin de knoflook en de djahe. Voeg dan de oestersaus, garnalen, marinade en de lente-uitjes toe en bak de garnalen gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Udang Sedap