De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Wingko Babat Dua
Koek van kleefrijstmeel, kokos en kokosmelk
Ingrediënten:
- 3 eieren
- 250 gr. witte basterdsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 200 gr. ketanmeel
- halve theelepel zout
- 4 dl. dikke santen
- 200 gr. gemalen kokos
- boter om in te vetten
Bereiding:
Bekleed de bodem van een ronde bakblik van 25 cm. met bakpapier en vet het in met boter. Mix de eieren schuimig, voeg de suiker en vanillesuiker toe en mix het zout, meel, santen en gemalen kokos erdoor, proef of er suiker bij moet. Giet het beslag in de vorm en bak het in een voorverwarmde heteluchtoven 40 min. op 160 graden (175 graden normale oven) gaar. Laat het afkoelen en snijd het in stukken.
download