De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Wingko Babat
Kokoskoek
Ingrediënten:
- 200 gr. gemalen kokos
- 1 zakje vanillesuiker
- 200 gr. ketanmeel
- 2 eieren
- 200 gr. suiker
- zout
Bereiding:
Vermeng in een kom de kokos met het ketanmeel, suiker en vanillesuiker. Roer er de eieren en zout naar smaak door. Roer zoveel mogelijk lauw water door het mengsel dat er een zacht, glad beslag ontstaat. Laat dit beslag 1 uur staan. Verwarm de oven voor op 175 graden. Leg een stuk bakpapier op de bakplaat en schenk het beslag hier op. Bak het ca. 15 min. in de oven. Laat het afkoelen en snijd het in stukken. Voor een leuk effect kun je het beslag in kleine muffinvormpjes gieten. Doe hier boven op wat kleurstof en roer dit een beetje door elkaar. Bak het dan in de oven gaar.
download