De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Urap
Gestoofde groenten met kokos
Ingrediënten:
- 3 dl. water
- 100 gr. tauge
- 100 gr. witte kool
- 100 gr. prei
- 50 gr. geraspte kokos
- 3 cl. olie
- 4 cm. laos
- 3 daun djeruk purut
- 3 rode lomboks
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel trassi
- half bosje selderie
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Bereiding:
Snij de prei, witte kool en lomboks fijn. Snipper de selderie fijn. Schil de laos en rasp het fijn. Hak de knoflook fijn en fruit dit in de olie, voeg de lomboks, daun djeruk purut, laos en de trassi toe. Giet wat water erbij en stoof de prei en kool hierin halfgaar. Voeg tot slot de tauge toe en maak de Urap af met gehakte selderij en de kokosrasp. Breng op smaak met peper en zout.
download