De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Wotiap
Gefrituurde garnalenrolletjes met ham
Ingrediënten:
- 4 grote garnalen
- 4 plakken ham
- 1 ei
- 2 teentjes knoflook
- olie
- zout
- paneermeel
Bereiding:
Pers de knoflook. Kluts het ei met wat zout en knoflook. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Kook ze 5 min. in water met wat zout en laat ze uitlekken. Haal de garnalen door het ei. Wikkel de plakken ham erom heen en zet die vast met een cocktailprikker. Paneer ze en haal ze weer door het ei. Vervolgens weer door het paneermeel en bak ze in de hete olie goudbruin. Serveer ze met een zoetzure-of gembersaus.
download