De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Ingrediënten:
- 20 tijgergarnalen
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel djahe
- 1 eetlepel sambal manis
- 6 eetlepels ketjap manis
- zout naar smaak
Bereiding:
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Spoel ze schoon onder de kraan. Pel de knoflook en pers het uit in een kom. Voeg de overige ingredienten toe en laat dit voor 1 nacht marineren in de koelkast. Verhit olie in een wok en bak de garnalen gaar.
download