De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Nanas Tiga
Kruidige garnalen met ananas
Ingrediënten:
- 250 gr. garnalen
- 1 lombok
- 1 teentje knoflook
- halve theelepel ketumbar
- halve theelepel djahe
- zout
- sap van een halve citroen
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel sesamolie
- 1 blikje ananas
- bieslook
Bereiding:
Snijd de lombok in de lengte doormidden en daarna in reepjes. Snipper de knoflook en bieslook fijn. Roer in een kom de lombok samen met knoflook, djahe, ketumbar, zout naar smaak, citroensap, olie en sesamolie door elkaar. Voeg de garnalen toe en laat ze een paar uur marineren. Verhit een wok en bak de garnalen met de marinade gaar. Voeg de stukjes ananas en de bieslook toe en bak alles goed door tot de ananas zacht is.
download