De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Nanas
Pittige garnalen met ananas
Ingrediënten:
- 250 gr. garnalen
- 3,5 dl. water
- 1 ananas
- 7 tenen knoflook
- 4 rode lomboks
- 1 eetlepel gula djawa
- 1 eetlepel azijn
- zout naar smaak
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Schil de ananas met snijd het in dobbelsteentjes. Snijd de knoflook grof en de lomboks in ringen. Verhit de olie en bak de garnalen kort. Schep de garnalen uit de pan. Fruit vervolgens de knoflook in dezelfde olie en voeg het water toe. Zodra het water kookt de ananas, lomboks, azijn, gula djawa, garnalen en het zout toevoegen. Laat het geheel zachtjes stoven totdat de garnalen gaar zijn.
download