De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Menggoreng Kelapa Dua
Garnalen in bierbeslag met kokos
Ingrediënten:
- 15 grote garnalen
- 100 gr. bloem
- 1 ei
- zout
- half flesje bier
- geraspte kokos
Bereiding:
Splits het ei. Maak van de bloem, eigeel, zout en bier een beslag (niet te dun). Klop het eiwit stijf met een beetje zout en spatel dat door het beslag. Haal de garnalen door het beslag en bestrooi ze ruim met kokos. Laat ze een half uur in de koelkast staan en bak ze dan in de olie mooi bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Serveer met sweet chilisaus.
download