De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Menggoreng Kelapa
Grote garnalen in een jasje van kokos
Ingrediënten:
- grote garnalen
- 1 eiwit
- geraspte schil van 1 limoen
- 2 eetlepels gemalen kokos
- 1 theelepel Chinese 5-kruidenpoeder
- halve theelepel zout
- panko
- chilisaus
- olie
Bereiding:
Was de garnalen en dep ze droog met keukenpapier. Meng kokos, limoenrasp, panko, zout en 5-kruidenpoeder. Kluts het eiwit los. Doop de garnalen in het eiwit en rol ze door het kokosmengsel totdat ze helemaal bedekt zijn. Frituur de garnalen in de hete olie bruin en gaar in ca. 5 min. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer ze met chilisaus om in te dippen.
download