De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Ingrediënten:
- 1 ltr. kippenbouillon
- 2 tomaten
- 150 gr. krab
- 1 eetlepel gesnipperde prei
- 2 eieren
- sambal oelek
- zout
- peper
- 1 eetlepel plantaardige olie
Bereiding:
Verwarm de bouillon op een middelhoog vuur. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes. Snijd de krab in kleinere stukjes. Doe de krab in de bouillon en laat dit ca. 4 min. meetrekken. Verdeel de blokjes tomaat en de prei over vier voorverwarmde soepborden. Klop de eieren los met peper en zout, 1 eetlepel water, sambal, peper en zout naar smaak. Verhit olie in een pan en bak hierin een omelet van het eimengsel. Rol de omelet op en snijd het in dunne reepjes. Giet wat bouillon in de soepborden en verdeel de reepjes omelet hierover. Garneer de borden met wat prei of selderie.