De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Kaldu
Heerlijke bouillon met garnalen
Ingrediënten:
- 2 tomaten
- 1 ltr. kippenbouillon
- 2 eetlepels selderie
- 150 gr. garnalen
- 1 teentje knoflook
- halve theelepel suiker
- 1 eetlepel citroensap
- halve theelepel sambal trassi
Bereiding:
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes. Pers de knoflook. Breng de bouillon aan de kook. Verdeel de selderie, tomaat en de garnalen over 4 voorverwarmde soepborden. Meng de geperste knoflook met suiker, citroensap en de sambal. Blijf dit roeren totdat de suiker is opgelost. Roer dit mengsel vlak voor het opdienen door de bouillon. Schenk de bouillon over in de borden.
download