De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Ingrediënten:
- 200 gr. gepelde, gekookte garnalen
- sap van halve citroen
- 3 eetlepels meel
- 1 ei
- paar takjes selderie
- nootmuskaat naar smaak
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- boter of olie
Bereiding:
Meng de garnalen met het citroensap en laat dit even staan. Roer wat water door het meel zodat je een papje krijgt, niet te dik en niet te dun. Kluts het ei. Knip de selderie fijn en doe dit in het papje samen met de overige specerijen. Roer het geheel goed en voeg de garnalen toe. Schep het geheel weer door. Verhit wat boter of olie in een koekenpan en schenk hier wat van het beslag in. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten lichtbruin.
download