De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen
Ingrediënten:
- 100 gr. gekookte garnalen
- 1 eetlepel asemwater
- 100 gr. kokosmeel
- peper
- 2 uien
- 3 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook
Bereiding:
Snijd de uien en de knoflook fijn. Bak het kokosmeel in een pan met dikke bodem tot het geelbruin van kleur is. Bak de uien en de knoflook in de olie. Haal, als ze goudbruin zijn, de helft er uit. Voeg aan het restant de garnalen toe en het asemwater. Bak het geheel tot de massa droog is. Meng daarna het kokosmeel en de peper er doorheen. Bak dit geheel even kort door. Leg het garnalenmengsel op een schaal en bestrooi het met de apart gehouden uien en knoflook.
download