De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Godok
Roerbak van garnalen, champignons en bleekselderij
Ingrediënten:
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 100 gr. champignons
- 1 stengel selderij
- 1 lombok
- 3 eetlepels olie
- 250 gr. garnalen
- peper
- zout
- halve theelepel nootmuskaat
- 50 ml. kippenbouillon
- 200 gr. tauge
Bereiding:
Snijd de sjalotten, knoflook, champignons, selderij en lombok fijn. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten, knoflook en lombok ca. 2 min. Voeg dan de champignons toe en bak nog 2 min. door. Voeg dan de garnalen, selderij, peper, zout, nootmuskaat en bouillon toe en laat alles nog 5 min. sudderen. Voeg dan de tauge toe en stoof het geheel ca. 2 min. Klaar om te serveren.
download