De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Gangga
Gekruide grote garnalen aan een spies
Ingrediënten:
- 12 grote garnalen
- 2 eetlepels olie
- 2 dl. santen
- 200 gr. geraspte kokos
- 2 teentjes knoflook
- 1 takje koriander
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- 1 theelepel maizena
Bereiding:
De santen en geraspte kokos in een kom roeren. De knoflook en koriander zeer fijn hakken, een gedeelte voor de garnalen terzijde leggen. De rest van de ingredienten in de santen doen. Dit alles goed roeren, peper en zout naar smaak erbij doen samen met de maizena. 3 garnalen aan een satehstokje rijgen en met olie, resterende knoflook en koriander insmeren. Dit alles op de grill doen voor enige min. tot de garnalen gaar zijn. De garnalen na het grillen nog een beetje zouten.
download