De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Cuka
Gebakken garnalen in een azijnsaus
Ingrediënten:
- 500 gr. gekookte garnalen
- 2 rode lomboks
- 5 dl. witte azijn
- 1 theelepel kunyit
- 2,5 theelepel djahe
- 1 eetlepel olie
- 2 teentjes knoflook
Bereiding:
Was de lomboks en snijd ze fijn. Pel de knoflook en snijd ze klein. Fruit de knoflook en de lombok in wat hete olie. Voeg de azijn, de djahe en de kunyit toe en laat dit aan de kook komen. Leg de garnalen in een schaal en giet de saus over de garnalen.
download