De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Ingrediënten:
- 100 gr. garnalen
- 400 gr. kipfilet
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 1 theelepel knoflook
- 1 theelepel djahe
- 1 eetlepel sambal manis
- 1 eetlepel taoco
- 1 eetlepel ketjap
Bereiding:
Snijd de paprika in smalle reepjes. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en doe deze in een schaal of kom. Voeg hier de djahe, taoco en de ketjap bij. Meng alle kruiden goed door de kipfilet. Bak in de wok de kipfilet tot het mooi lichtbruin is geworden. Snijd de ui zeer fijn en voeg deze samen met de paprika in de wok. Blijf het geheel goed doorscheppen en voeg na ca. 5 min. doorbakken de knoflook en de garnalen er door. Voeg de ketjap toe en laat het even zachtjes staan op laag vuur. Wel af en toe blijven doorscheppen.