De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Kari Empat
Gekookte kip met kokosmelk
Ingrediënten:
- 1 kip
- 2 bouillonblokjes
- 100 gr. santen
- 4 sjalotten
- 1 teen knoflook
- 1 rode lombok
- 3 theelepels kunyit
- 1 serehstengel
- 1 theelepel laos
- 2,5 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- mespunt suiker
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en kook het in voldoende water met de bouillonblokjes. Los de santen op in 2 dl. heet water. Snijd de sjalotten, knoflook en lombok fijn. Meng de santen, sereh en alle andere kruiden door de bouillon in de pan. Kook de kip gaar op laag vuur zonder deksel op de pan.
download