De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Ingrediënten:
- 3 dl. kippenbouillon
- 200 gr. tauge
- 200 gr. Chinese kool
- 200 gr. tomaat
- 3 cl. olie
- 10 gr. djahe
- 4 rode lomboks
- 3 daun salam
- 3 teentjes knoflook
- 2 theelepels trassi
- halve ui
- sap halve citroen
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Bereiding:
Ontpit en ontvel de tomaten. Snijd deze in grove stukken. Snijd de lomboks en de Chinese kool fijn. Maal de ui, de djahe en de knoflook fijn in de vijzel en fruit dit aan in olie. Voeg de kippenbouillon toe tezamen met de salam, lomboks en de trassi. Voeg de Chinese kool en de tauge toe, wanneer dit half gaar is de tomaten erbij doen. Maak de tumis op smaak af met het citroensap, peper en zout.
download