De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Ingrediënten:
- 150 gr. tahu
- 75 gr. tauge
- 75 gr. peultjes
- paar takjes selderie
- stukje prei
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels ketjap
- olie
Bereiding:
Droog de tahu met keukenpapier en snijd het in blokjes van 1 cm. Bak ze lichtbruin in ruim olie op hoog vuur, ca. 5 min. Haal ze uit de pan. Snijd de prei over de lengte doormidden en was het. Snipper de ui en pers de knoflook. Snipper de prei en selderie. Fruit de ui, knoflook en prei 2 min. in een beetje olie. Doe er een kopje water, de tahu en de peultjes bij. Laat het 5 min. zachtjes koken. Voeg er dan selderie, tauge, ketjap en zout naar smaak toe en kook nog eens 2 min.. Laat het gerecht afkoelen en minstens een half uur staan.
download