De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Kari Tiga
Gestoofde kip in kerriesaus
Ingrediënten:
- 1 kg. kip
- 3 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 1,5 eetlepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- 2 eetlepels kerrie
- 1 serehstengel
- 2,5 dl. santen
- olie
- zout
Bereiding:
Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Maak de kip schoon en snijd het in stukken. Verhit in een wok wat olie en fruit de sjalotjes en knoflook hierin. Voeg dan de ketumbar, djinten en kerrie toe. Kneus de serehstengel. Voeg dit ook toe aan de uitjes en roerbak het geheel ca. 3 min. Voeg de santen en de kip toe met zout naar smaak. Laat het geheel op een zacht vuur stoven tot de kip gaar is.
download