De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Kubis
Gekookte, pittige groene kool
Ingrediënten:
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 1 theelepel trassi
- zout
- 250 gr. groene kool
- olie
Bereiding:
Snipper de uien, lomboks en knoflook fijn. Snijd de kool in repen, was het goed en laat het in de vergiet uitlekken. Verhit een beetje olie in een wok en fruit de uien, knoflook, lomboks, trassi en zout naar smaak goudbruin. Voeg de kool toe en bak dit ca. 3 min. mee tot de kool wat geslonken is. Voeg nu heet water toe tot de kool net onderstaat. Zet het vuur zachter en laat dit sudderen tot het gaar is.
download