De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Kol
Gekookte kool met garnalen in kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 500 gr. savooiekool
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode lombok
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 2 eetlepels olie
- 2 dl. water
- 50 gr. gepelde garnalen
- 50 gr. santen, blok
- zout naar smaak
Bereiding:
Snijd de kool, ui, knoflook en de lombok fijn. Bak de ui, knoflook, lombok, trassi, ketumbar en de djinten in een wok in de olie. Voeg na even bakken dan de kool toe. Schep de kool goed door het kruidenmengsel en giet 1 dl. water in de wok. Kook vervolgens de kool voor 5 min., voeg dan de garnalen, nogmaals 1 dl. water en de santen toe. Stoof alles in ca. 15 min. gaar.
download