De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Ingrediënten:
- 250 gr. sperziebonen
- 2 dl. bouillon
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode lombok
- 2 daun salam
- 1 stukje trassi
- 1 theelepel gula djawa
- halve theelepel laos
- 2 eetlepels olie
- peper
- zout
Bereiding:
Snipper de uien en knoflook en snijd de lombok fijn. Was de sperzieboontjes en halveer ze. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de uien, knoflook en lombok. Voeg de trassi, laos, gula djawa en daun salam toe en schep het geheel om. Voeg nu de sperziebonen, bouillon, peper en zout naar smaak toe. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur zacht en laat de groenten in een afgesloten pan ca. 15 min. gaar stoven. Verwijder de daun salam voor het opdienen.
download