De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garnalen
Ingrediënten:
- 1 teentje knoflook
- 1 rode lombok
- 1 ui
- olie
- 1 daun salam
- stukje asem
- stukje trassi
- 1 theelepel gula djawa
- half bouillonblokje
- halve krop andijvie
- champignons
- garnalen
Bereiding:
Snijd de champignons in plakjes. Snijd de knoflook, lombok en ui fijn en fruit deze in een beetje olie. Giet er een scheutje water bij, voeg er de salam, asem, trassi, gula djawa en de bouillonblok aan toe. Was de andijvie, snijd het in repen en schep deze samen met de champignons en de garnalen door de kruidenmassa. Bak de groente half gaar.
download