De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ting-Ting
Pindakoekjes van bruine suiker
Ingrediënten:
- 250 gr. gebrande pinda's
- 250 gr. cashewnoten
- 500 gr. bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel gembersiroop
Bereiding:
Kneus de noten wat fijner in de vijzel. Smelt de suiker in een wok op zacht vuur en voeg de gembersiroop toe. Meng de pinda's en cashewnoten erdoor. Bekleed een bakplaat met bakpapier en strijk dan het geheel egaal uit met een deegroller. Snijd er langwerpige plakken van. Laat dit alles afkoelen. Koud serveren.
download