De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Terong Bakar
Gebakken aubergines met knoflook en sjalotjes
Ingrediënten:
- 2 aubergines
- olie
- 2 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 2 lomboks
- trassi
- ketjap manis
- zout
- peper
- suiker
Bereiding:
Snijd de aubergines in plakken van 2 cm. dik en snijd die nogmaals doormidden. Snipper de sjalotjes, lomboks en knoflook en maak het niet te fijn in de vijzel. Verhit een beetje olie in de wok en fruit de fijngemaakte kruiden hierin. Voeg de aubergines toe en schep ze een paar keer om. Zout, ketjap, trassi, suiker en peper naar smaak toevoegen. Zorg dat het niet te papperig wordt.
download