De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Santen
Gesmoorde ei in kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 3 sjalotten
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel kunyit
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel djahe
- 2 eetlepels olie
- 5 dl. dikke santen
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 daun salam
- 8 eieren
Bereiding:
Snijd de sjalotjes en knoflook fijn. Maak de sjalotjes en knoflook in de vijzel fijn samen met de sambal, laos, kunyit, sereh en djahe. Verhit de olie in een wok en fruit het uienmengsel hier ca. 3 min. in. Voeg de santen, ketjap en de daun salam toe en laat dit ca. 10 min., onder af en toe roeren, zachtjes sudderen. Kook ondertussen de eieren hard en pel ze. Voeg de eieren aan het uienmengsel toe en laat ze ca. 10 min. meekoken.
download