De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Rendang
Eieren in een pittige kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 6 eieren
- 2 middelgrote uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel kencur
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- mespunt serehpoeder
- 2 daun salam
- 2 dl. bouillon
- 1 blikje santen
- 1 eetlepel olie
Bereiding:
Kook de eieren hard en pel ze. Snipper de uien en knoflook en maak ze samen met de djahe, ketumbar, laos en kencur fijn in de vijzel. Voeg de sambal en djinten toe. Verhit de olie in de wok en fruit de uienmassa en sereh goudbruin. Voeg de daun salam en de bouillon toe en breng de saus aan de kook. Voeg de santen toe en laat de eieren zacht in de saus stoven zonder deksel op de pan.
download