De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Rebung
Gesmoorde ei met ham en bamboe
Ingrediënten:
- 100 gr. achterham
- 1 blik bambuscheuten
- 5 eidooiers
- 1 ei
- 1 dl. ketjap
- 50 gr. boter
- zout
- peper
- 1 eetlepel maizena
Bereiding:
Snijd de ham in reepjes. Laat de bambu uitlekken, bewaar het vocht en snijd de bambu vervolgens in snippers. Klop de eidooiers met het ei tot een gladde massa. Voeg hieraan de maizena toe met 1 dl. van het bambuvocht. Vermeng dit met ketjap, zout en peper. Schep de ham en bambu door het eimengsel en bak de massa in een koekenpan langzaam gaar. Je moet de massa naar het midden van de pan voortdurend omscheppen.
download