De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Petis Dua
Eieren in kruidige saus met garnalenpasta
Ingrediënten:
- 6 eieren
- 50 ml. bouillon
- 2 rode lomboks
- 2 tenen knoflook
- 2 middelgrote uien
- 1 daun salam
- halve eetlepel petis
- halve theelepel laos
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Pel de uien en knoflook en snipper ze heel fijn. Was de lomboks en snijd ze in smalle ringen. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook, ui, lombok, laos en daun salam. Voeg de petis en de bouillon toe en laat de saus even aan de kook komen. Leg de eieren in de saus en laat ze 10 min. zachtjes stoven.
download