De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Mengisi
Gevulde eieren met gehakt
Ingrediënten:
- 6 hardgekookte eieren
- stukje trassi
- 250 gr. gemengd gehakt
- zout
- 1 grote ui
- peper
- 1 theelepel djinten
- 1 knoflook
- 5 eetlepels selderie
Bereiding:
Snijd de eieren overlangs doormidden, verwijder het eigeel en leg dit apart. Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn. Fruit in 2 eetlepels olie de trassi, knoflook en de ui, tot de ui bruin is. Doe dan het gehakt en selderie erbij. Voeg de djinten, peper en zout naar smaak toe en laat het gehakt goed bruin worden. Laat het gehakt, als het goed bruin en gaar is, afkoelen. Meng het eigeel er goed door. Vul dan de halve eieren met het mengsel en leg ze op een platte schaal.
download