De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Menggoreng
Roerei met rijst en ketjap
Ingrediënten:
- 4 eieren
- voor 2 personen gekookte rijst
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- 1 theelepel knoflook
- 5 eetlepels ketjap manis
Bereiding:
Pers de knoflook uit. Bak de eieren rul met wat zout, peper en knoflook. Voeg als de eieren goed gaar en korrelig zijn de ketjap toe. Schep de gekookte rijst er door. Voeg genoeg ketjap toe tot de rijst lichtbruin van kleur wordt. Eventueel garneren met gefruite uitjes.
download