De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Ingrediënten:
- 10 sjalotjes
- 3 dl. azijn
- 1 dl. water
- 2 eetlepels suiker
- 1 theelepel peperkorrels
- zout naar smaak
Bereiding:
Pel en snijd de sjalotjes in halve ringen. Strooi er zout overheen en laat dit 3 uur uitlekken. Dep de sjalotjes droog met keukenpapier en doe ze in een schone weckfles of afsluitbare pot. Breng in een pan de azijn met het water, peper en suiker aan de kook. Roer het geheel even door en laat het afkoelen. Giet de afgekoelde azijn bij de sjalotjes in de fles en sluit het goed af.
download