De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Masak Bandung
Gebakken, gekookte eieren in ketjapsaus
Ingrediënten:
- per persoon 2 eieren
- 2 eetlepels olie
- zout
- trassi
- 1 teentje knoflook
- 2 uien
- 1 theelepel serehpoeder
- 1 eetlepel ketjap
- kopje water
Bereiding:
Kook de eieren hard en pel ze, druk ze voorzichtig iets plat, bak ze in de olie rondom iets bruin en laat ze uitlekken. Snipper de knoflook en uien. Fruit dan in dezelfde olie de uien, knoflook, trassi en sambal. Voeg daarna de ketjap, sereh, zout en het water toe. Leg de eieren erbij en laat het geheel op een klein vuur zacht sudderen tot het vocht is verdampt.
download