De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Madura
Eieren in kruidige saus
Ingrediënten:
- 6 eieren
- 2 eetlepels olie
- 2 uien
- 1 daun salam
- 2 tenen knoflook
- 1 dl. bouillon
- 2 schijfjes djahe
- halve eetlepel petis
- 1 schijfje laos
- 2 eetlepels gefruite ui
Bereiding:
Kook de eieren hard, laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Pel de uien en knoflook en snipper ze. Maak de uien, djahe, laos en knoflook fijn in een vijzel. Meng de overige kruiden erdoor. Verhit de olie in een wok en fruit de uienmassa goudbruin, voeg de daun salam en de bouillon toe. Laat de eieren 10 min. nastoven in de kruidige saus. Roer de petis erdoor en bestrooi de eieren met de gefruite ui.
download