De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus
Ingrediënten:
- 4 eieren
- 2 theelepels ketumbar
- 1,5 kopje dikke santen
- 1 theelepel djinten
- 1 rode lombok
- 1 serehstengel
- 1 grote ui
- 1 theelepel kruidnagelpoeder
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel mosterd
- 2 theelepels kunyit
- zout
- 1 theelepel laos
Bereiding:
Kook de eieren hard, pel ze en houd ze apart. Snipper de ui, knoflook en lombok fijn. Kneus de serehstengel. Verhit een beetje olie in de wok en fruit de knoflook, ui, lombok, laos, ketumbar, djinten en kunyit hierin. Voeg de eieren toe en fruit ze even mee. Zet het vuur laag. Vermeng de mosterd met een beetje van de santen en voeg dit toe aan de eieren samen met de sereh, kruidnagel en de rest van de santen. Laat het geheel op klein vuur ca. 10 min. sudderen en indikken.