De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Kalio
Gestoofde kip in kokos
Ingrediënten:
- 1 kip
- 6 sjalotten
- 4 tenen knoflook
- 3 lomboks
- 4 cm. kunyit
- 2 cm. djahe
- 3 cm. laos
- 4 theelepels ketumbar
- 7,5 dl. dikke santen
- 2 daun kunyit
- 4 daun djeruk purut
- 2 serehstengels
- zout
Bereiding:
Verdeel kip in 8 stukken en houd het apart. Snijd de sjalotjes, knoflook, lomboks, kunyit, djahe, laos, ketumbar en pureer dit in de mixer. Voeg deze pasta aan de santen toe en breng het langzaam aan de kook. Voeg de de kip, daun kunyit, daun djeruk purut en de serehstengels toe en sudder ongeveer 1 uur. Haal de blaadjes en serehstengels eruit voor u het serveert. Lekker met witte rijst.
download