De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Berisi
Gevulde eieren met kokos
Ingrediënten:
- 4 eieren
- 6 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- sambal oelek
- 1 theelepel djahe
- 3 eetlepels geraspte kokos
Bereiding:
Kook de eieren hard, laat ze afkoelen en snijd ze in de lengte doormidden. Maak de sjalotten schoon en snipper ze fijn. Fruit ze in een eetlepel olie even aan en voeg dan de sambal, knoflook, djahe en kokos toe. Doe er 3 eetlepels warm water bij, zet het vuur laag en laat het mengsel onder goed roeren 5 min. pruttelen. Wip met een theelepel de dooiers uit de eieren, prak ze fijn en voeg ze toe aan de saus. Roer goed door totdat alles gemengd is. Vul de eiwithelften met het mengsel en dien de eieren warm of koud op.
download