De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Asin
Zoute eieren
Ingrediënten:
- 15 eieren
- 600 gr. keukenzout
- 1 ltr. water
Bereiding:
Was de eieren met een schone spons af zodat alle porien open zijn. Kook de eieren hard en laat ze afkoelen. Breng het water met het zout aan de kook, roer tot het zout is opgelost en laat het afkoelen. Leg de eieren in een afsluitbare bak. Giet het afgekoelde water over de eieren tot deze helemaal onder water liggen en zet ze 7 tot 10 dagen op een koele en donkere plaats. De eieren zijn enkele weken houdbaar.
download