De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tauge Masakan
Tauge met prei in ketjapsaus
Ingrediënten:
- 300 gr. tauge
- 1 ui
- 2 preien
- 3 tenen knoflook
- 3 stengels selderij
- 2 eetlepels ketjap manis
Bereiding:
Snipper de ui fijn. Maak de preien goed schoon en snijd ze in dunne ringen. Was de selderij, schil ze dun en hak ze fijn. Was de tauge goed schoon. Fruit de ui en knoflook in wat hete olie en laat dit op een niet te hoog vuur ca. 1 min. bakken. Voeg de tauge toe, giet de ketjap erbij en laat dit ca. 5 min. op zacht vuur stoven. Zorg er voor dat de tauge iets knapperig blijft.
download